• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Lumbr Watch Winder Troy

1 / 2
€99,95 €24,98
Lumbr heeft nu een watch winder die geschikt is voor jouw Troy. De opwinder is uitgevoerd in zwart lak met details van carbon. Je houten horloge windt niet alleen op, hij wordt met deze winder ook prachtig ten toon gesteld.
Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur. BESTEL NU EN ONTVANG EEN GRATIS HOUTEN BEURS!
Lumbr Watch Winder Troy

Lumbr heeft nu een watch winder die geschikt is voor jouw Troy. De opwinder is uitgevoerd in zwart lak met details van carbon. Je houten horloge windt niet alleen op, hij wordt met deze winder ook prachtig ten toon gesteld. De winder draait muisstil, dus opwinden in de slaapkamer terwijl je slaapt is ook geen probleem.

Mechanisch binnenwerk

Doordat Troy geen batterij heeft, windt het binnenwerk op door de beweging van de gebruiker. Soms zijn er dagen bij dat je minder beweegt. Deze watch winder zorgt ervoor dat je Troy het altijd blijft doen. Daarnaast staat hij natuurlijk prachtig in je woonkamer of op je kantoor. Het blijft een eye catcher ook in de winder van Lumbr.

Verschillende draai-instellingen

De opwinder is geschikt voor alle bekende merken en heeft vier verschillende draaiprogramma’s: met de klok mee, tegen de klok in of wisselend in beide richtingen. Je kan zelf het aantal bewegingen instellen, zodat een te ver opgewonden horloge wordt voorkomen. De winder werkt op 220 volt met een bijgeleverde adapter. Daarnaast werkt hij op twee batterijen, zodat het horloge met winder in een kluis kan worden opgeborgen.

Reviews