• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Horloge hout

Bent u op zoek naar een horloge dat nét even anders is dan een doorsnee uurwerk? Dan zal een horloge van hout ongetwijfeld bij u in de smaak vallen. De houten horloges van Lumbr zijn de laatste jaren sterk in opkomst bij zowel heren als dames en bieden diverse voordelen ten opzichte van conventionele klokjes.

De toenemende populariteit van de horloges van Lumbr is eenvoudig te verklaren. Onze horloges van hout weten zich te onderscheiden door een houten kast en een band gemaakt van houten schakels. De wijzerplaat is veelal voorzien van een modern uiterlijk, waardoor uw horloge van hout een trendy uitstraling koppelt aan de nieuwste technologische snufjes.

Meer zien? Bekijk hier ons assortiment

Horloge hout voor zowel dames als heren

De houten horloges op de website van Lumbr zijn handgemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen en dit komt tot uiting in een stoer en robuust karakter. Erg geliefd bij dames zijn bijvoorbeeld onze houten Aurora horloges, die opvallen door hun slanke uitvoering en een chique design. Een horloge van hout is dan ook de ideale manier om een unieke look te creëren.

Ook mannen kunnen echter hun hart ophalen aan de vele horloges van hout in onze webwinkel. Zeer populair bij mannen zijn onder meer onze houten Chrono horloges, die moderne en klassieke elementen combineren tot een eigentijds geheel. Deze houten horloges bewijzen bovendien dat een horloge van hout de nodige functionaliteiten kan bezitten.

Horloge van duurzaam hout kopen

Wanneer u bij Lumbr een horloge van hout koopt, weet u zeker dat u kiest voor een duurzaam en milieuvriendelijk product. Wij dragen het leefmilieu hoog in het vaandel en planten daarom in samenwerking met het Nationaal Bossenfonds van Staatsbosbeheer nieuwe bomen aan om ons houtverbruik te compenseren.

De eerste bomen die door Lumbr zijn aangeplant, zijn terug te vinden in het Bentwoud. Dit is een relatief jong recreatie- en natuurgebied in het Groene Hart nabij Zoetermeer. Met een horloge van hout maakt u niet alleen een fashion statement, u bewijst ook dat u waarde hecht aan een gezonde en natuurlijke leefomgeving voor toekomstige generaties.

Meer weten over Lumbr? Lees hier meer over ons

Custom made horloge hout voor mannen en vrouwen

Hoewel een horloge van hout op zichzelf natuurlijk al vrij uniek is, biedt Lumbr u de gelegenheid om uw houten horloge nog exclusiever te maken. Met behulp van de professionele lasercutter in onze werkplaats kunnen wij al onze producten voorzien van een gedetailleerde afbeelding of een persoonlijke tekst.

Een custom made horloge van hout valt gegarandeerd op en is dan ook bij uitstek geschikt als onderscheidend relatiegeschenk. Bestellingen voor 14:00 op werkdagen kunnen wij doorgaans de volgende dag al leveren. Heeft u een vraag over de houten horloges van Lumbr? Neem dan contact op via [email protected] of bel naar 0544-760044.