• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over Ons

Lumbr, dat zijn wij: Theo en Bart. Twee onvervalste Achterhoekers met een passie voor stoer, praktisch en stijlvol design. Het idee voor Lumbr ontstond in de zomer van 2013, toen we de Beatblok bedachten: een draadloze houten speaker voor je smartphone of tablet in een minimalistisch ontwerp. Immers, wat die Scandinaviërs kunnen, kunnen wij in Lichtenvoorde beter.

De Beatblok kwam begin 2014 op de markt en naar deze cross-over van authentiek vakmanschap en eigentijds design had Nederland blijkbaar zitten smachten. De eerste serie vond in rap tempo zijn weg naar liefhebbers door het hele land. Sindsdien is Lumbr los!

In 2015 ontstond het idee om een nieuw houten horloge op Kickstarter te lanceren, het grootste particuliere crowdfunding platform ter wereld. Met de alleszeggende naam Troy werd deze houten droom realiteit voor Lumbr. Na een voorbereiding van anderhalf jaar was het eindelijk zover. Eind 2016 begon de Kickstarter campagne met een vliegende start. Binnen 100 uur werd het doel van 30.000 dollar gehaald. Vanaf toen veroverde Troy, een houten horloge met mechanisch binnenwerk, de wereld.

Sinds de start in 2014 zijn we onze dromen achterna gegaan. Gedreven door het geluk van anderen blijft onze passie altijd hetzelfde: het maken van hele mooie houten producten met een robuuste uitstraling, stoer design en een eerlijke prijs.

Lumbr Stijlvol Hout

Lumbr V.O.F.

H.B. Sterenborgstraat 5
7131 EM Lichtenvoorde
0544-760044
[email protected]

KVK Nr: 59728396
BTW Nr: NL853620982B01