• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Lumbr Rollet | Houten bordspel

€69,95
Het supersnelle rollende kaatsspel voor 2 tot 4 spelers.
Lumbr Rollet | Houten bordspel

Rollet is een snelrollend kaatstspel voor twee tot vier spelers. Het doel van het spel is om stalen ballen van je schans te laten rollen en daarmee de houten bal in het doel van je tegenstander te schieten. Rollet vereist een goed oog, timing en teamwork.

Fair trade geproduceerd

Hilariteit is gegarandeerd voor de leeftijd 7 tot 107. Rollet wordt gemaakt door onze fair trade leverancier (Asha Handicrafts) van Sheesham-hout met een multiplex basis.

Rollet is bijzonder originele creatie, de vrucht van urenlang knutselen en creatief uitstelgedrag. Frank Boggis-Rolfe hielp met de prototyping en zelfs de eerste versie was al een giller. Met zijn gehoekte doelbarrières en gestabiliseerde schietschansen werd Rollet een heel nieuw balspel op de spelletjesmarkt.

Rollet games worden handgemaakt met hulp van onze partners Asha Handicrafts te Noord-India. De ambachtslieden die dit spel hebben gemaakt, hebben een goed loon gekregen en de winsten van Asha worden opnieuw geïnvesteerd om de arbeiders en hun gezinnen te voorzien van medische zorg, onderwijs en hulp bij sanitaire voorzieningen.

 

 

Reviews