• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Lumbr T1M3 Esdoorn dameshorloge (Small)

€79,95 €39,95
Diameter uurwerk: 36mm
Met de hand gemaakt
Massief Esdoornhout
Japans precisie uurwerk (Miyota)
Lichtgewicht
RVS sluiting
Hypo Allergeen
Incl. Luxe geschenkdoos
Lumbr T1M3 Esdoorn dameshorloge (Small)

Het houten horloge T1M3  is een klassiek horloge in een modern houten jasje. Het robuuste uurwerk is uitgevoerd in massief esdoornhout met zilveren details op de wijzerplaat. De kleine klokkast en de stoere look geven de T1M3 een stijlvol aanzien. Met 35 gram is dit horloge zeer licht en is de draagcomfort groot. Veel dragers van het T1M3 horloge vergeten dat zij het houten horloge dragen. Het houten horloge zorgt ervoor dat je opvalt! 

Netwerken

Het houten horloge is een echte eyecatcher. Het T1M3 horloge valt op en maakt de tongen los. Op netwerkborrels is het houten horloge jouw openingszin. Mensen komen naar jou toe en beginnen over jouw unieke houten horloge. Het ijs is gebroken en het horloge heeft zijn dienst bewezen. Het stijlvolle hout dat gebruikt wordt voor deze klassieker komt van de walnootboom. Het lichte hout combineert op prachtige wijze met de zilveren details op de wijzerplaat. Als je goed kijk ontbreken de cijfers 12, 3, 6 en 9. Met deze bijzondere wijzerplaat laat het houten T1M3 zijn rebelse karakter zien. 

Echt hout

Lumbr is trots op Nederland en wil dit ook uitstralen in zijn producten. De oranje secondewijzer is een subtiele knipoog naar het land van herkomst. Daarnaast is er aan de achterkant van de klokkast de tekst geschreven: 'All natural woord. Designed in Holland'. Naast de traditionele klomp heeft Nederland nu een andere houten exportproduct: het houten horloge. De horloges worden door Lumbr met dezelfde ambachtelijke precisie gemaakt als de klompen. De houten horloges worden met de hand zorgvuldig in elkaar gezet. Elk horloge van Lumbr is uniek, waarbij zorgvuldigheid, kwaliteit en aandacht centraal staan.

Specificaties
Houtsoort: Esdoorn
Diameter Klokkast: 36cm
Gewicht: 35 gram
Breedte band: 16mm
Glas: Mineraalglas
Extra:
Reviews