• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Lumbr Houten Horloge Chrono (Ebbenhout)

€119,95 €34,98
Houtsoort: Ebbenhout
Lichtgewicht
Diameter uurwerk: 48mm
Japanse Precisie uurwerk
RVS Sluiting
Hypo Allergeen
Incl. geschenkdoos
Makkelijk op maat te maken dmv schakels
Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur. BESTEL NU EN ONTVANG EEN GRATIS HOUTEN BEURS!
Lumbr Houten Horloge Chrono (Ebbenhout)

Het Chrono horloge van Lumbr is dé combinatie tussen de horloge van nu en de horloge van toen! Chrono is het hét voorbeeld van de aandacht en professionaliteit waarmee de houten horloges van Lumbr worden gemaakt. De horloge is voorzien van een datumaanduiding, een 24-uurs klok en zelfs een stopwatch. De houten band combineert verrassend mooi met de metalen wijzerplaat. De sluiting is gemaakt van roestvrijstaal waar het logo van Lumbr op subtiele wijze in is verwerkt. Het horloge is een stoere aanvulling op jouw outfit. Met de houten Chrono val je op en ook jij uniek! 

Industrieel design

Chrono is hét houten horloge van Nederland, de stopwatch maakt de horloge uniek in ons land. Nergens anders vind je een houten horloge met deze opties. Het industriële uiterlijk van het donkere houten horloge zorgt voor de uitstraling van nu. Het Japanse binnenwerk met de zwarte wijzers en oranje details vallen extra goed op. De metalen knoppen voor de vele opties zijn naast functioneel ook een extra toevoeging voor het stoere design van de Chrono. Één druk op de knop en de tijd loopt. Na het noteren van de rondetijd gaan de wijzers met één druk op de knop weer terug naar de juiste tijd. Super handig, opvallend en functioneel.

Ebbenhout

Het donkere ebbenhout geeft de Chrono horloge een bijzondere look. Het hout van de band en de klokkast zorgen ervoor dat het product milieuvriendelijk is. Voor het hout dat Lumbr gebruikt, plant het bedrijf bomen ter compensatie. Lumbr laat zo zien dat hij op een maatschappelijk verantwoorde manier produceert. De Chrono van ebbenhout betovert je met de natuurlijke uitstraling. De horloges worden met aandacht en precisie gemaakt. Ieder houten horloge van Lumbr is uniek!  

Specificaties
Houtsoort: Ebbenhout
Diameter Klokkast: 48 mm
Gewicht: 60 gram
Breedte band: 20 mm
Glas: Mineraalglas
Extra: Met datumaanduiding & stopwatch
Reviews

Productbundel

Combo deal

Lumbr Houten Horloge Chrono (Ebbenhout)
€59,96
€40,06