• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Lumbr Houten beurs BØRS (Walnoot)

€19,95 €9,98
Robuuste houten beurs voor geld, sleutels en pasjes. Slank design, uitgevoerd in stijlvol walnoothout.
Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur. BESTEL NU EN ONTVANG EEN GRATIS HOUTEN BEURS!
Lumbr Houten beurs BØRS (Walnoot)

De Børs is een houten portemonnee die anders is dan alle andere portemonnees. In deze stijlvolle beurs bewaar je geld, pasjes en je huissleutel. De compacte pasjeshouder is zelfs nog smaller en kleiner dan een smartphone. Dit voelt fijner dan de gebruikelijke leren portefeuille. De uitsparingen zorgen ervoor dat muntjes en sleutels niet uit de Børs vallen. Deze Børs is uitgevoerd in prachtige walnoothout. De rubberen band zorgt ervoor dat alles op zijn plek blijft. Zeer licht, compact en een schitterende uitstraling. Deze houten portemonnee is functionaliteit gecombineerd met stijl! 

Geen standaard portemonnee

Met de unieke formule van de Børs heb je geen standaard portemonnee. Het walnoothout geeft die robuuste Lumbr-look. De Børs is een portemonnee die je graag wil laten zien. Op een terras in de zon leg je de Børs op tafel en verstop je hem niet in je broekzak. Als de Børs weer je broekzak ingaat, voel je de pasjeshouder amper. Door het gewicht van 20 gram is deze houten portemonnee qua comfort een uitkomst. 

Visitekaartjes

De Børs is niet alleen een compacte en handige beurs. De houten pashouder kan ook als visitekaartjeshouder dienen. De visitekaartjes passen perfect in de Børs en blijven op hun plek door de zwarte rubberen band die met het Lumbr-logo is ingegraveerd. Met deze houten portemonnee deel jij je visitekaartjes met stijl uit! 

Relatiegeschenken

De Børs kan voorzien worden van logo's en (bedrijfs)namen. Deze worden met lasertechnologie ingegraveerd en zorgen voor de persoonlijke touch. De houten portemonnee is een geschikt relatiegeschenk. Met een logo van jouw bedrijf op de Børs verras je klanten of werknemers op een bijzondere manier. Vanaf vijftien stuks kun je de Børs al personaliseren met jouw (bedrijfs)naam. Geef klanten en/of werknemers van jouw bedrijf het stoere Lumbr-gevoel mee met deze houten portemonnee.

Reviews