• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Lumbr Beatblok Zebra - Houten inductie speaker voor mobiel

€39,95 €19,98
Portable speaker van zebrahout, voor mobiele telefoons en tablets. Klein design, groot geluid!
Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur. BESTEL NU EN ONTVANG EEN GRATIS HOUTEN BEURS!
Lumbr Beatblok Zebra - Houten inductie speaker voor mobiel

De Beatblok is een compacte en draadloze houten speaker van Lumbr. Uitgevoerd in bijzonder zebrahout is deze geluidsspeaker uniek in zijn soort. Door inductie wordt het geluid versterkt zonder dat er een kabel is aangesloten. De houten speaker versterkt het geluid van je smartphone of tablet in een uitstekende geluidskwaliteit. Naast het geluid heeft deze speaker ook de looks. De Beatblok is een extra accessoire in huis. Leg je telefoon of tablet op de Beatblok en het geluid zal je enorm verrassen.

Maar hoe werkt het?

De Beatblok werkt erg simpel. Leg je smartphone of tablet op het blok en het geluid wordt vanzelf versterkt. Het geluid dat uit de ingebouwde speaker van je smartphone komt, wordt versterkt door de inductietechniek. Geen draden, maar alleen een houten blok. De accu laad je op met de bijgevoegde kabel. De volume regel je via je smartphone of de tablet. Super simpel!

Overal muziek

Door het lichte gewicht (150 gram) is de Beatblok heel makkelijk mee te nemen. Als je een tablet of smartphone hebt, heb je ook overal muziek. Een mooi zonnige dag aan het water? Neem je Beatblok mee en geniet nog meer dankzij de muziek. Een feestje maar nog geen muziek? Zet je Beatblok aan en maak er een goed feestje van. De houten speaker van Lumbr is muziek uit hout gesneden.

Beatblok Zebra als cadeau 

De Beatblok is hét cadeau waar je een ander mee verrast. Een houten blok dat geluid van je smartphone versterkt, waar heb je dat ooit eerder gezien? Wees origineel en kies niet weer voor zo’n saaie waardebon, die vervolgens weer in de kast verdwijnt. Met deze geluidsspeaker maak je indruk. In een stijlvolle verpakking wordt de Beatblok bij je afgeleverd. Met de houten speaker van Lumbr geef je een bijzonder cadeau dat niet snel wordt vergeten.

 

Reviews