• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Lumbr Beatblok Bamboe - Houten inductie speaker voor mobiel

€39,95 €19,98
Portable inductiespeaker van bamboe, voor mobiele telefoons en tablets. Klein design, groot geluid.
Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur. BESTEL NU EN ONTVANG EEN GRATIS HOUTEN BEURS!
Lumbr Beatblok Bamboe - Houten inductie speaker voor mobiel

Beatblok bamboe

Altijd en overal jouw muziek in stereo: de houten speaker van Lumbr maakt het mogelijk. De Beatblok is compact en licht in gewicht, maar produceert door middel van inductie een luid volume in een uitstekende geluidskwaliteit. Niet alleen het geluid is goed, de portable houten speaker ziet er ook super strak uit. Geen batterijen, draadloos en je hoeft niks in te stellen. Door de lithium-ion accu kan de speaker draadloos functioneren. Leg simpelweg je telefoon of tablet op de Beatblok en the party is on! 

Hoe werkt het? 

Elke smartphone of tablet heeft een ingebouwde speaker. Met de Beatblok kun je dit geluid versterken zonder dat je een kabel nodig hebt. Plaats je telefoon of tablet simpelweg op de Beatblok en de muziek galmt door de kamer. De houten speaker laad je op met een bijgevoegde usb-kabel. Staat de Beatblok te zacht? Regel de volume makkelijk via je smartphone. 

Echt bamboe

De speaker is gemaakt van echt bamboehout. Dit hout geeft de speaker een unieke stijlvolle uitstraling. Soms heeft een feestje een beetje muziek nodig. Leg de Beatblok op tafel neer, druk op play en het feestje gaat los! Of wat dacht je van een fijn achtergrondmuziekje op de zondagmiddag? De Beatblok kun je voor elke gelegenheid gebruiken.. Wil je muziek? Met de houten speaker krijg je muziek. 

Beatblok bamboe als cadeau

De Beatblok van Lumbr is het ideale cadeau om je vrienden te verrassen. Onze ervaring leert dat gebruikers in eerste instantie geen idee hebben wat ze in hun handen hebben. Pas na wat proberen en uitvogelen, weten zij wat voor uniek cadeau ze eigenlijk hebben gekregen. "Moet ik mijn bluethooth niet aanzetten?", vragen ze dan. Je mag dan gewoon nee antwoorden, want door de inductie is het neerleggen van de smartphone op de houten speaker voldoende.
Beatblok Houten Speaker van bamboe

Reviews