• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Lumbr Aurora Pink Shiny dameshorloge van koa hout

€89,95 €44,98
Lichtgewicht houten dameshorloge van koa hout. Met glanzende roze wijzerplaat en shiny kristallen voor een opvallende look.
Lumbr Aurora Pink Shiny dameshorloge van koa hout

Aurora pink shiny horloge, stoer en toch chique

Het houten dameshorloge van de Auroralijn is het schoolvoorbeeld van vrouwelijke elegantie gecombineerd met de unieke stoere Lumbr-look. Het horloge is voorzien van een smalle band met een volledige verdekte sluiting. De kristallen op de houten klokkast onderscheidt dit horloge van alle andere horloges. De glimmend roze wijzerplaat geeft samen met de gouden romeinse cijfers een zeer vrouwelijke uitstraling. Het hout is uitgevoerd in prachtig koa-hout. De gouden sluiting wordt volledig afgedekt tijdens het dragen. Een uniek vrouwelijk horloge voor de vrouw die durft!

Gemaakt uit koa hout

Koa is een houtsoort dat bekend staat om zijn schoonheid en eigenheid. Het hout wordt gebruikt voor de bouw van een ukulele (zo’n klein gitaartje) en voor de akoestische gitaar. De kleuren variëren van diep chocoladebruin tot goud, dat diverse aantrekkelijke patronen heeft. Het lichte koa-hout van dit horloge heeft prachtige donkere nerven, waardoor het voor anderen gelijk zichtbaar is dat dit horloge van hout is gemaakt.

Moderne vrouw

De Aurora lijn is ontworpen door Lumbr in 2016. De combinatie van kristallen op de houten klokkast is uniek in de wereld. Lumbr bewijst met dit horloge voorloper te zijn op de wereldwijde houten horloge markt. De sluiting van het horloge is volledig verdekt, waardoor deze niet zichtbaar is tijdens het dragen. Het is immer hout wat te zien is om je pols. Dit houten horloge past bij de moderne vrouw. Bij elke outfit is deze gadget een toevoeging. Of je nu klassiek, sportief of casual gekleed bent. Dit houten dameshorloge is net dat beetje extra waar jij op zoek naar bent!

Specificaties
Houtsoort: Koa hout
Diameter Klokkast: 38mm
Gewicht: 35 gram
Breedte band: 16mm
Glas: Mineraalglas
Extra: Met datumaanduiding
Reviews