• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Lumbr Aurora Pink Matt dameshorloge van koa hout

€89,95 €44,98
Lichtgewicht houten dameshorloge van koa hout. Met matgekleurde wijzerplaat en shiny kristallen voor een opvallende look.
Lumbr Aurora Pink Matt dameshorloge van koa hout

Aurora pink mat horloge, uniek en bijzonder

Aurora het houten dameshorloge is een combinatie van de vrouwelijke klasse en de bekende stoere Lumbr-uitstraling. Nergens anders vind je een houten horloge afgewerkt met prachtige kristallen. De roze gekleurde wijzerplaat is afgewerkt met gouden romeinse cijfers en wijzers. De smalle houten band is gemaakt van Koa hout dat bekend staat om zijn schoonheid en eigenheid. Het Aurora houten dameshorloge is kleiner uitgevoerd dan de houten herenhorloges van Lumbr. Dit onderstreept de elegante vrouwelijke uitstraling van de Aurora. Het houten dameshorloge is een horloge van nu. 

Chique accessoire 

De stijlvolle gouden sluiting is tijdens het dragen niet meer zichtbaar. Het houten horloge is door zijn opvallende design een chique accesoire om je pols. De houten smalle band zorgt voor een optimaal draagcomfort en geeft geen irritatie, zoals vaak het geval is bij een leren band. Dit bijzonder horloge geeft jouw outfit net dat beetje extra. Met de verwerkte kristallen op de klokkast en het robuuste hout is dit houten dameshorloge een blikvanger. Met dit houten horloge laat je zien dat je stijl hebt en durft. Soms mist je outfit net dat ene sieraad! 

Mat roze

De wijzerplaat is een echte roze blikvanger. In combinatie met het Koa hout geeft de roze pastelkleur een extra dimensie aan dit horloge. Pastelkleuren zijn de trend van nu in kleding en interieur. De tijdloze pasteltinten van jouw zomergarderobe passen perfect bij de zachte roze kleur van de wijzerplaat. Het roze, de kristallen en het lichte hout zorgen voor een verrassend elegante combinatie. Laat je stoere kant zien met dit horloge. Lumbr is er in geslaagd om voor de moderne vrouw met lef een houten horloge te ontwikkelen. Laat zien wie je bent met dit houten dameshorloge! 

 

Specificaties
Houtsoort: Koa hout
Diameter Klokkast: 38mm
Gewicht: 35 gram
Breedte band: 16mm
Glas: Mineraalglas
Extra: Met datumaanduiding
Reviews