• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Lumbr Aurora Green Shiny dameshorloge van sandelhout

€89,95 €44,98
Lichtgewicht houten dameshorloge van sandelhout. Met glanzende groene wijzerplaat en shiny kristallen voor een opvallende look.
Lumbr Aurora Green Shiny dameshorloge van sandelhout

Aurora Green Shiny, stijlvol en elegant

Het houten dameshorloge Aurora is een stijlvolle combinatie van de stoere Lumbr-look met vrouwelijke elegantie. Dit houten horloge onderscheidt zich van andere horloges met een kristallen afgewerkte klokkast. De glimmend groene wijzerplaat is voorzien van gouden romeinse cijfers en wijzers. Naast de tijd wordt de datum aangegeven op de glimmend groene wijzerplaat. De smalle vrouwelijke houten band past perfect bij de bruin/groene klokkast van sandelhout. Het houten dameshorloge is kleiner uitgevoerd dan de houten herenhorloges van Lumbr. Dit zorgt voor een vrouwelijke uitstraling en draagt bij aan het draagcomfort voor de moderne vrouw.   

Sieraad om jouw pols

De gouden sluiting verdwijnt onder het bruin/groen sandelhout als de horloge wordt gedragen. Door het opvallende design is dit horloge een sieraad om je pols. Geen irritatie van een leren band, maar optimaal draagcomfort door de houten smalle band. Dit excentrieke horloge geeft jouw outfit extra glans. Met de verwerkte kristallen op de klokkast en het robuuste hout is dit houten dameshorloge een blikvanger. Met dit houten horloge laat je zien dat je absoluut geen grijze muis bent. Geen standaard sieraad, maar een uniek houten dameshorloge waar over gepraat wordt.  

Glimmend groen

De wijzerplaat geeft een chique uitstraling door zijn glimmend groene uiterlijk. De klassieke pastelkleuren zijn de trend van nu. De vrouwelijke tijdloze pasteltinten van jouw garderobe matchen prachtig bij deze verfrissende groene kleur. De zachte uitstraling van de groene wijzerplaat en de kristallen zorgen voor een verassend elegante combinatie met het hout van de klokkast. De moderne sportieve vrouw mag haar stoere kant ook laten zien. Lumbr is er in geslaagd om voor deze vrouw een horloge te ontwerpen dat goed bij haar karakter past. Laat zien wie je bent met dit houten dameshorloge!  

Specificaties
Houtsoort: Sandelhout
Diameter Klokkast: 38mm
Gewicht: 35 gram
Breedte band: 16mm
Glas: Mineraalglas
Extra: Met datumaanduiding
Reviews