• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Lumbr Aurora Green Matt dameshorloge van sandelhout

€89,95 €44,98
Lichtgewicht houten dameshorloge van sandelhout met matgekleurde groene wijzerplaat en shiny kristallen voor een opvallende en vrouwelijke look.
Het Sandelhout heeft een prachtige bruin/groene kleur waardoor de wijzerplaat goed tot zijn recht komt...
Lumbr Aurora Green Matt dameshorloge van sandelhout

Aurora mat groen dameshorloges, stoer en toch chique!

Aurora combineert moeiteloos de robuuste trademark Lumbr-look met vrouwelijk elegantie. Dit houten dameshorloge is voorzien van een smalle band met volledig verdekte sluiting en een met kristallen afgewerkte klokkast. De wijzerplaat is uitgevoerd in mat groen en geeft naast de tijd ook de datum weer. De wijzers en de romeinse cijfers zijn goudkleurig en matchen perfect bij de wijzerplaat. Het horloge is uitgevoerd in prachtig bruin/groen sandelhout. Een houten horloge voor de vrouw van nu! 

Sandelhout

Sandelhout wordt geleverd door sandelbomen van de soort Santalum album. Deze bomen staan vooral in India, Australië en Hawaï. Sandelhout wordt vooral, net als bij onze Aurora dameshorloges, massief gebruikt. Echter wordt het ook geperst en gebruikt voor wierookstokjes en kan er etherische olie uit gewonnen worden die veel in parfums wordt toegepast. Het bruin/groene sandelhout in combinatie met de groene glimende wijzerplaat zorgt voor een bijna mystieke uitstraling van de Aurora. De zeerlichte horloge is qua draagcomfort uniek in zijn soort. Nergens anders vind je een houten horloge afgewerkt met diamanten die zo aangenaam aanvoelt. 

Vernieuwend

Dit houten horloge uit de Aurora lijn is ontworpen in 2016. De combinatie van kristallen in de houten horlogekast zorgden voor een primeur op de wereldwijde houten horloge markt. Lumbr bewijst hierdoor wederom een voorloper te zijn op het gebied van houten horloge design. De sluiting is volledig verdekt waardoor deze alleen te zien is als het horloge niet gedragen wordt. Door te kijken waar de vrouw die een houten horloge draagt voor wil staan en bovenstaande te combineren is Lumbr er in geslaagd een geheel vernieuwend houten dameshorloge op de markt te brengen.

Specificaties
Houtsoort: Sandelhout
Diameter Klokkast: 38mm
Gewicht: 35 gram
Breedte band: 16mm
Glas: Mineraalglas
Extra: Met datumaanduiding
Reviews