• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Houten zonnebrillen

Houd je hoofd cool met Shine! Deze stoere houten zonnebrillen maken dat je stijlvol de zomer in gaat. De massief houten, maar opvallend lichtgewicht monturen en gepolariseerde UV400-glazen zorgen voor optimaal draagcomfort.
€69,95 €24,98
+
€69,95 €24,98
+
€69,95 €34,98
+

Houten zonnebrillen

Shine houten zonnebrillen kopen?

In de zomer kies je voor Shine. De houten zonnebril van Lumbr is de stijlvolle bescherming tegen de zon. Deze bescherming krijg je door de gepolariseerde UV400-glazen. Het houten montuur maakt de bril af. Met de hand gemaakt, van echt hout en de lichtverende pootjes zorgen voor een optimaal draagcomfort. Een lichte, moderne en stoere houten zonnebril, een unieke aankoop!

Zonnebril in diverse houtsoorten

De houten zonnebril van Lumbr is er in bamboehout, eikenhout en walnoothout. Elke houtsoort geeft een andere uitstraling aan deze bril. Het prachtige lichte bamboehout, het klassieke hout van de eikenboom en het zeer donkere walnoothout maken de bril tot een eyecatcher. In combinatie met de donkere glazen is de Shine een must-have voor deze zomer.

Je kan gerust zeggen dat de bril een plaatje is. Maar naast het uiterlijk is bij deze houten brillen ook gelet op het draagcomfort. Door het hout zijn deze brillen extreem licht. De pootjes veren mee, waardoor de bril erg fijn aanvoelt. Dragers van de Shine vergeten dat ze de bril op hebben. De houten bril past bij iedereen.

Shine Houten zonnebril beschermt tegen UV-straling

Met het kopen van deze houten zonnebril durf je bijzonder te zijn. De combinatie van stijlvol en anders geven jouw outfit nét die extra touch. Of het nu op een terras in de zon is, in de auto bij een laaghangende zon of in je zwembroek op het strand; de Shine geeft jou die bijzondere uitstraling en beschermt jou tegen de uv-straling.

Geeft het weerbericht volgende week mooi weer aan? Bestel dan nu de Shine. Lumbr streeft altijd naar een snelle levering. Bestellingen voor 14.00 uur (op werkdagen) die zijn betaald, worden nog op dezelfde verzonden. Zodat ook de volgende Shine op weg is naar een gelukkige drager. Lumbr wil dat iedereen klaar is voor de zon met de Shine; een houten zonnebril die bij jou past.