• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Houten speakers

Portable houten inductiespeaker om overal je favoriete muziek in stereo te beluisteren. Geen kabels nodig! Uitgevoerd in bamboe, walnoot of zebrahout.
-50%
Lumbr Beatblok Walnoot
Lumbr Beatblok Walnoot
€39,95 €19,98
+
-50%
Lumbr Beatblok Zebra
Lumbr Beatblok Zebra
€39,95 €19,98
+
-50%
Lumbr Beatblok Bamboe
Lumbr Beatblok Bamboe
€39,95 €19,98
+

Houten speakers

Beatblok, houten speakers

Lumbr biedt naast horloges en zonnebrillen ook de houten speaker Beatblok aan. De Beatblok is prachtig vormgegeven compacte houten speaker. Uitgevoerd in zebrahout, bamboehout en walnoothout is de speaker uniek in zijn soort. Naast de unieke uitstraling is het geluid van de houten speaker van uitstekende kwaliteit. De houten speaker versterkt het geluid door middel van inductie. Volledig draadloos functioneert de Beatblok op ieder feestje!

Voor de Beatblok heb je geen ingewikkelde gebruiksaanwijzing nodig. Het is heel simpel. Je legt je smartphone of tablet op de speaker. Met een druk op de knop zet je de houten speaker aan en hoor daar; muziek! De volume regel je vervolgens via je smartphone of tablet. De lithium-ion accu laad je op met een bijgevoegde usb-kabel. Geen gedoe met kabels of bluetooth, maar gewoon simpel je telefoon en de Beatblok. De houten is speaker is 70 mm breed, 120 mm lang en 40 mm hoog en is daarmee zeer compact.

Mooi vormgegeven houten speakers

Met de Beatblok kun je anderen echt verrassen. Een mooi vormgegeven houten blok dat ook nog eens draadloos muziek versterkt; dat zie je niet vaak. Met dit originele cadeau maak je indruk. Vanaf vijftien stuks is het zelfs mogelijk om de Beatblok te personaliseren met een naam of bedrijfsnaam. Dit maakt dat de houten speaker zich ook uitstekend leent voor relatiegeschenk. Met jouw bedrijfsnaam op de Beatblok geef je een stijlvol visitekaartje af.

Speakers van 100% duurzaam hout

Het hout dat gebruikt wordt voor de houten speakers is ook echt hout. Het gestreepte zebrahout, het lichte bamboehout en het donkere walnoothout geven de speaker die echt robuuste Lumbr-uitstraling. In samenwerking met het Nationaal Bossenfonds plant Lumbr bomen. Dit zorgt voor een perfecte balans tussen de verkoop van milieuvriendelijke producten en het planten van bomen, zodat er geen bossen verloren gaan. De houten speaker van Lumbr is muziek uit hout gesneden! Bestel hem nu!

Klein in design, groot in geluid. De Beatblok is een portable houten speaker speciaal voor mobiele telefoons en tablets. Via inductie wordt het geluid versterkt zonder kabeltjes of bluetooth en zonder dat het geluid aan kwaliteit verliest. De Beatblok is compact en super strak vormgegeven. Je favoriete muziek heeft er nog nooit zo goed uit gezien met deze houten speaker!