• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Houten portemonnee

Alles bij de hand met Børs! Deze chique houten beurs biedt ruimte aan geld, pasjes en je huissleutel maar is slanker dan de gemiddelde smartphone. Een stuk handiger dan zo’n dikke ouderwetse portemonnee.
€19,95 €9,98
+
€19,95 €9,98
+
€19,95 €9,98
+

Houten portemonnee

Børs houten portemonnee

Compact, minimalistisch en enorm praktisch is deze houten portemonnee van Lumbr. Børs is de ideale vervanging van je portemonnee. Door het slimme ontwerp neem je in je Børs makkelijk huissleutel, munten, papiergeld en pasjes mee op een manier die amper ruimte in neemt. Onhandige en lelijke volgepropte broekzakken zijn dus verleden tijd!

Voordeel van onze houten portemonnee

De Børs weegt maar 20 gram, dat is niet veel voor een houten portemonnee. Door zijn gewicht is de houten beurs qua draagcomfort een aanrader. Geen zware dikke portemennee in je broekzak waar je tijdens het fietsen last van hebt, maar een lichtgewicht beurs die zo in je broekzak verdwijnt. Naast de functionaliteit valt het uiterlijk van de houten portemonnee van Lumbr op. De Børs leg je op tafel als je op het terras zit, die laat je niet in je broekzak. De houten beurs mag gezien worden! 

Portemonnee van echt hout 

Børs wordt uitgevoerd in esdoorn, walnoot en zebrahout. De walnoten Børs is de donkerste houtsoort dat Lumbr kan leveren. Het zebrahout heeft met donkerbruine strepen een typisch zebrapatroon. Het lichte esdoornhout geeft weer een hele andere uitstraling. De Børs is gemaakt van echt hout. Hout leent zich goed voor het personaliseren van de producten. Door lasergravering kunnen de houten beurzen gepersonaliseerd worden. Logo's, namen en andere teksten kunnen worden verwerkt op de Børs. Vooral bedrijven kunnen zich hiermee onderscheiden door de Børs als een relatiegeschenk te gebruiken. 

Visitekaartjes

De Børs is ook te gebruiken als houder van visitekaartjes. De kaartjes passen perfect in de houder. De rubberen band houdt de visitekaartjes goed op hun plek. Je deelt je visitekaartjes op een originele manier uit, waarmee je indruk maakt bij relaties. Zij zullen jou door deze houten eyecatcher niet snel vergeten!