• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Houten Heren Horloges

Stand out from the crowd met houten herenhorloges van Lumbr! Robuust, stoer en praktisch ✓ Handgemaakt ✓ Massief hout ✓ Verassend licht ✓ Absoluut uniek
€79,95 €24,98
+
€79,95 €24,98
+
€119,95 €34,98
+
€119,95 €34,98
+

Houten Heren Horloges

Houten herenhorloges

De houten herenhorloges van Lumbr zijn uniek in hun soort. De robuuste houten horloges zijn met vakmanschap gemaakt, waarbij kwaliteit op nummer één staat. De houten horloges zijn de blikvangers van nu. De houten herenhorloges zijn verkrijgbaar in vijf verschillende soorten. Van licht naar donker: kies welke houtsoort het best bij jou past! 

De uitstraling van het hout in combinatie met de wijzerplaten geven de horloges van Lumbr een bijzonder uiterlijk. Het natuurlijke materiaal is mooi te combineren met iedere kledingstijl. Of je je nu zakelijk, casual of trendy kleedt: het houten horloge past bij je outfit. Met een horloge van Lumbr val je op, dat is één ding wat zeker is. 

Waarom een houten herenhorloge? 

Een houten horloge levert je verschillende voordelen op. Hout is een natuurlijk product en is duurzaam en kwalitatief. Deze natuurlijk look geeft de Lumbr-horloges zijn unieke uitstraling die je nergens anders vindt. Je valt op tussen alle andere standaardmodellen, dat is een ding wat zeker is. De houten heren horloges zijn groter uitgevoerd dan de damesvarianten. Een grote klokkast en een brede band zorgen voor die mannelijke touch. 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is tegenwoordig belangrijk. Ook Lumbr is groen door een samenwerking met het Nationaal Bossenfonds. Het fonds plant bomen, zodat het hout dat gebruikt wordt door Lumbr voor zijn houten horloges weer wordt 'teruggeplant'. 

T1M3 houten heren horloges

De T1M3 houten horloges zijn de klassiekers binnen Lumbr. De herenvariant heeft een brede band en is groter uitgevoerd dan de damesvariant. Het klassieke houten horloge is verrassend licht en heeft een binnenwerk van Miyota. 

Chrono houten horloges voor heren

De Chrono houten horloges zijn een mix van modern en klassiek. De houten klokkast levert een prachtig contrast met de insdustriële wijzerplaat. De stopwatch maakt dit houten horloge uniek. Nergens anders vind je een houten horloge voor heren met stopwatch.