• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Houten Dames Horloges

€79,95 €39,95
+

Houten Dames Horloges

Houten horloge voor dames

Hou jij van bijzondere horloges en zoek jij een dameshorloge dat zeker opvalt? Dan ben je bij Lumbr aan het goede adres. De houten horloges voor dames zijn een unieke combinatie tussen stoer en elegant. De dame met lef kiest voor een houten horloge.  

Het houten dameshorloge is een echte gadget van nu. Hout maakt altijd een bijzondere indruk en valt op bij anderen. Het natuurlijke materiaal is te combineren met allerlei stijlen. Of je nu chique of casual gekleed gaat: de houten zonnebril geeft je outfit een boost. De houten dameshorloges van Lumbr passen bij iedere kledingstijl. 

Waarom een houten dameshorloge? 

Een houten horloge biedt je verschillende voordelen. Hout is een natuurlijk product dat als duurzaam en kwalitatief hoogwaardig bekend staat. Het houten uiterlijk van onze horloges vallen op tussen alle standaard zonnebrillen. Het houten dameshorloge van Lumbr combineert moeiteloos zijn robuuste uitstraling met de elegantie door middel van bijvoorbeeld kristallen op de klokkast. Met een smalle band van houten schakels, een houten kast en een prachtige moderne wijzerplaat is het houten horloge een sieraad om je pols. 

Lumbr heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan. Het houten horloge is milieuvriendelijk, doordat wij in samenwerking met het Nationaal Bossenfonds bomen terugplanten. Er is zo een perfecte balans gevonden om het natuurlijke product 'groen' te houden. 

T1M3 houten dames horloges

De T1M3 houten horloges zijn de klassiekers binnen Lumbr. De damesvariant heeft een smallere band en is kleiner uitgevoerd dan de herenvariant. Het klassieke houten horloge is verrassend licht en heeft een binnenwerk van Miyota. 

Aurora houten horloges voor dames

De Aurora houten horloges is de dameslijn van Lumbr. De horloges zijn afgewerkt met kristallen en prachtige wijzerplaten met tijdloze pastelkleuren. De Aurora-lijn is in 2016 ontworpen. De kristallen op de houten klokkast zorgden voor een wereldwijde primeur. Nergens anders vind je een houten dameshorloge met deze combinatie van elegantie en eigenheid.