• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Lumbr Houten Apple Watch band

€38,95
Lumbr heeft dé houten horlogeband voor jou, waarmee je nog meer opvalt met je Apple Watch. Met een keuze uit 4 houtsoorten is het een prachtige combinatie met de industriële look van jouw smart watch.

Op maat verstelbaar, tools meegeleverd.
Lumbr Houten Apple Watch band

Lumbr heeft dé houten horlogeband voor jou, waarmee je nog meer opvalt met je Apple Watch. Uitgevoerd in Sandelhout is het een prachtige combinatie met de industriële look van jouw smart watch. Met de houten horlogeband maak je jouw horloge nog stijlvoller dan de standaardversie al is.

Eyecatcher

De houten horlogeband trekt samen met je Apple Watch twee keer de aandacht. Eerst zien mensen het prachtige Sandelhout en daarna zien ze jouw smart watch. Je zult merken dat het hout in combinatie met het moderne horloge mensen opvalt. Jij kiest voor stijl en bent met je houten horlogeband anders dan alle andere Apple Watch-gebruikers.

Verstelbaar

De houten horlogeband kun je verstellen naar de ideale grootte voor jouw pols. De maximale lengte van de band is daarbij 20,5 centimeter. De band sluit af met een fraaie rvs-vlindersluiting. Extra schakels worden meegeleverd, zodat je zelf de juiste afmetingen kan bepalen. Deze schakels monteer je met een meegeleverde tool.

Specificaties

Breedte band: 23mm

Dikte band: 3.8mm

Connector: 42mm Apple Watch Connector

RVS butterfly sluiting

 

Reviews