Waarom een houten horloge een geweldig cadeau is:

Waarom een houten horloge een geweldig cadeau is:

De houten horloges van Lumbr zijn anders, licht, en vallen op. Een prachtig cadeau voor bijvoorbeeld een geliefde met smaak.

De belangrijkste redenen waarom een houten horloge een geweldig cadeau is:

Er zijn een aantal redenen waarom een houten horloge een geweldig cadeau kan zijn. Niet alleen houden mensen van horloges als traditioneel geschenk, maar een houten horloge is ook erg uniek en zelfs de meeste horlogeverzamelaars hebben er geen. In deze blog worden een aantal van de belangrijkste redenen gegeven waarom je een houten horloge als cadeau zou moeten overwegen.

Opvallend accessoire

Het past bij veel outfits - houten horloges zijn ongelooflijk neutraal en dit betekent dat ze bij een groot aantal verschillende outfits zullen passen. Een houten horloge is niet alleen perfect voor formele kleding of informele kleding, het zal bij elke outfit passen die een persoon kan dragen.

Het is ecologisch verantwoord -  iedereen die van ‘groene’ cadeaus houdt zal deze horloges leuk vinden. Omdat het houten horloge van duurzame en natuurlijke materialen is gemaakt, is dit cadeau perfect voor ieder milieubewust persoon.

Het is gemakkelijk om te onderhouden - het is erg gemakkelijk om het horloge netjes bij te houden en doordat het horloge geïmpregneerd is zal het niet snel vuil aantrekken. Je kunt het uiterlijk van het horloge met minimale zorg voor een zeer lange tijd handhaven.

Uniek

Het is volstrekt uniek - zelfs als je iemand kent die tientallen horloges in zijn collectie heeft, zal een houten horloge volledig uniek cadeau zijn voor hun collectie. Omdat Lumbr al haar horloges zelf ontwerpt zal men onze houten horloges ook bij geen enkel ander merk aantreffen. Als je iemand kent waarvoor het bijzonder moeilijk is om iets voor te kopen, dan is dit unieke horloge een prachtig geschenk.

Houd deze redenen voor waarom een houten horloge een fantastisch geschenk is goed in gedachte.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden