Veilig online winkelen bij Lumbr

Veilig online winkelen bij Lumbr

Bij Lumbr winkelt u gegarandeerd veilig. Het Trusted Shops keurmerk verzekert u van bescherming van uw gegevens, veilige online aankopen en een geld-terug-garantie.

Sindskort is Lumbr aangesloten bij het internationale Trusted Shops netwerk, dat onder meer veilig online betaalverkeer garandeert. Hierdoor bent u er van verzekerd dat u bij Lumbr altijd veilig online uw aankopen kunt doen en er vertrouwelijk met uw persoonlijke gegevens om wordt gegaan. Daarnaast bieden webshops met het Trusted Shops keurmerk een geld-terug-garantie tot 2500 euro. Zo weet u zeker dat u het aankoopbedrag terugkrijgt in het geval van een foutieve levering of wanneer u producten retourneert.

 

Strenge eisen, optimale zekerheid

Trusted Shops is een internationale organisatie en al 15 jaar de standaard op het gebied van keurmerken voor webwinkels in Europa. Meer dan 25.000 webshops zijn inmiddels goedgekeurd en aangesloten bij Trusted Shops, waaronder grote merken als Grolsch en Zalando. Online winkels die in aanmerking willen komen voor het keurmerk moeten aan strenge eisen voldoen. Zo wordt de webshop gekeurd door juridische experts, moet er een oplossingsgerichte klantenservice zijn en wordt de winkel getest op het gebied van financiële zekerheid. Pas wanneer een shop aan alle eisen voldoet kan deze zich aansluiten bij het netwerk van Trusted Shops. Het kwaliteitskeurmerk is het bewijs dat u met een betrouwbare webwinkel te maken heeft.

 

Klantreviews reflecteren betrouwbaarheid

Via de Trusted Shops Klantbeoordelingen kunnen kopers de levering, de kwaliteit van de bestelde producten en de klantenservice beoordelen en voorzien van een toelichting. Zo helpen consumenten elkaar bij het maken van de keuze voor de juiste webwinkel en kunnen wij als webwinkel onze services steeds blijven verbeteren. Het team van Trusted Shops toetst de beoordelingen op echtheid, zodat zowel consumenten als de webshops zelf ook daadwerkelijk kunnen vertrouwen op de reviews.

 

Winkelen met een veilig gevoel

Lumbr is trots op het keurmerk van Trusted Shops. Voor ons is de aansluiting bij dit netwerk het bewijs dat we naast mooie producten ook een uitstekende service leveren. Een service die ervoor zorgt dat u met een gerust gevoel aankopen kunt doen in onze webshop. Lumbr garandeert in samenwerking met Trusted Shops dat uw privacy wordt beschermd, uw online betaling veilig en goed wordt afgehandeld en dat u er altijd zeker van kunt zijn dat u, indien nodig, het volledig aankoopbedrag van ons terugkrijgt.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden