Vandaag een houten horloge bestellen, is vandaag in huis

Vandaag een houten horloge bestellen, is vandaag in huis

Bij Lumbr kun je de houten producten vandaag bestellen en vanavond nog ontvangen. Met deze supersnelle service is Lumbr uniek in zijn soort.

Kun je niet tot morgen wachten op je houten product? Dat is bij Lumbr geen probleem, want we kunnen jou een supersnelle service aanbieden. Als je voor 12.30 uur bestelt, heb je jouw houten product dezelfde dag nog in huis. 

 

Vanuit de Achterhoek door het land

 

Deze snelle levering kunnen wij je bieden door één simpele reden: we vinden het zelf ook niet fijn om lang op onze bestelde producten te wachten. Bij Lumbr hoef je dus niet een paar keer je mail te checken waar je pakketje zich bevindt. Voor 12.30 uur een houten horloge besteld? 's Avonds kan die om je pols naar het feestje.  

 

Last-minute cadeau

 

's Avonds een verjaardag en het cadeautje is er in de drukte bij ingeschoten? Voor Lumbr geen probleem. Met de houten producten van Lumbr maak je gegarandeerd indruk. En dan hoeft niemand natuurlijk te weten dat je het cadeautje 's morgen hebt besteld. Dat houden we voor deze keer even tussen ons.

 

Troy

 

Ook bij het nieuwe houten horloge Troy wordt deze service in de toekomst mogelijk. Zodra we ons nieuwste houten horloge op voorraad hebben, kun je 's morgens je Troy bestellen en 's avonds al dragen.

 

Kijk op onze productpagina's naar de unieke houten producten en bestel nog voor 12.30 uur. Bestel je voor 22.00 uur? Dan komt je bestelling een dag later bij je in huis.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden