Troy komt tot leven - bekijk de eerste productiefoto's!

Troy komt tot leven - bekijk de eerste productiefoto's!

De productiefase van Troy wordt bijna voltooid. De laatste onderdelen worden toegevoegd aan het nieuwe houten horloge van Lumbr. Lees en bekijk in deze blog hoe Troy, het succesvolle houten horloge op Kickstarter, wordt geproduceerd.

Het heeft even geduurd, maar er is weer een update van Troy. We hebben een korte vertraging opgelopen door de productie van houten onderdelen. Gelukkig zijn deze problemen opgelost en is het houtwerk inmiddels afgerond. De mythe van Troy komt nu echt tot leven!

 

Onderdelen samenvoegen

Op het moment worden de verschillende onderdelen gemonteerd tot één houten horloge. De losse onderdelen worden één voor één gemonteerd op de horlogekast. De saffieren glasplaat wordt bijvoorbeeld in deze fase aangebracht, waardoor de houten horloge krasbestendig is. Ook zijn de gouden en zilveren Miyota-onderdelen toegevoegd.

 

Vandaag arriveren de opvallende wijzerplaten. Dit is het laatste onderdeel dat we nodig hebben, zodat alles losse onderdelen kunnen worden gemonteerd. Troy is dan echt compleet! We hebben nog een week nodig om alle onderdelen te monteren en verschillende kwaliteit-testen te doen. Maar dan is het eindelijk zo ver: Troy wordt geleverd.

 

Foto's van de productie: 

Eiken klokkasten met saffieren glasplaten.

 

Walnoten klokkasten met saffieren glasplaten. 

 

Onderdelen van de wijzerplaat met Troy-logo.

 

 

Gouden binnenwerken van Miyota. 

 

De voor- en achterkant van de walnoten en eiken Troy. 

 

Als alle onderdelen zijn gemonteerd, laten we dit weten via een nieuwe update. Laat anderen zien dat Troy tot leven komt en stuur onze Indiegogo-campagne door.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden