Op zoek naar een relatiegeschenk van hout?

Op zoek naar een relatiegeschenk van hout?

Lumbr is gespecialiseerd in houten relatiegeschenken. Naast dat hout gewoon erg mooi en stijlvol is laat het zich erg goed personaliseren.

Op zoek naar een echt origineel relatiegeschenk? Lumbr helpt!

De unieke houten horloges, beurzen en de beatblok van Lumbr zijn zeer geschikt als originele en gepersonaliseerde relatiegeschenken. Onze duurzaam geproduceerde producten zijn opvallend door hun natuurlijke uitstraling en stoere looks. En omdat ze met zorg en individueel worden vervaardigd zijn ze het perfecte unieke relatiegeschenk voor ieder bedrijf dat zich bewust is van de impact van klantenbinding.
 

Persoonlijke touch

De producten van Lumbr vallen natuurlijk al op door hun unieke functionele design; neem bijvoorbeeld de draagbare speaker Beatblok en de compacte portemonnee Børs. Maar het kan nog exclusiever! Met een lasercutter kunnen wij in onze houtwerkplaats deze items voorzien van een gedetailleerd logo of persoonlijke tekst. Op maat gemaakt en gegarandeerd opvallend: de perfecte manier om je als bedrijf te onderscheiden.
 

Luxe cadeau

Wie zakenrelaties een luxe cadeau wil geven, bijvoorbeeld om een lange samenwerking te bezegelen, kan ook kiezen voor een van onze houten horloges. Deze mooie, robuuste uurwerken zijn een praktisch en bijzonder geschenk. De collectie van Lumbr bestaat uit horloges van verschillende duurzame houtsoorten, in zowel heren- als damesmodellen. Een mooie manier om een zakelijke relatie te benadrukken en zonder meer een cadeau dat door klanten gewaardeerd wordt.
 

Opvallen is de boodschap

Door te kiezen voor een van de houten producten van Lumbr wordt een relatiegeschenk meer dan zomaar een cadeau. Zowel de horloges, de Børs en de Beatblok zijn praktische items voor dagelijks gebruik; op kantoor, de werkplaats of in de winkel. Door deze te voorzien van een persoonlijke touch veranderen ze in unieke geschenken die opvallen. Dus wie zijn klanten echt iets bijzonders wil geven kiest voor een relatiegeschenk van Lumbr!

BØRS EijsinkBØRS HeesbeenBØRS EnningBeatblok MintBeatblok HeesbeenBeatblok In VormBeatblok Ben RietdijkBeatblok de Timp
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden