Netwerken met een houten horloge

Netwerken met een houten horloge

Netwerken met een houten horloge
 

Dat de houten heren horloges van Lumbr in al hun eenvoudige robuustheid echte eyecatchers zijn hoef je ons natuurlijk niet te vertellen. Daarom is het extra leuk als onze klanten dat zelf ervaren.
 

Omdat onze houten horloges stoer maar toch stijlvol zijn gaan ze niet alleen prima samen met een casual outfit, maar laten ze zich ook uitstekend combineren met een net jasje of zakelijk pak. En juist deze combinatie met een formelere look zorgt ervoor dat het horloge alle aandacht trekt. Regelmatig vertellen onze klanten dat hun Lumbr-horloge een perfecte opening is voor een zakelijk gesprek. Het horloge valt op en oogst complimenten. Zakenrelaties zijn vaak nieuwsgierig naar het materiaal waarvan het gemaakt is of ze vragen zich of zo’n houten horloge niet zwaar is. Op die manier is het ijs snel gebroken: je Lumbr-horloge is zo de ideale conversation starter.
 

De unieke looks van onze horloges zorgen voor een statement bij iedere outfit. Omdat ieder horloge handgemaakt is zijn geen twee exemplaren exact hetzelfde. Zo onderstreept je horloge jouw individuele smaak en stijl. Het gebruik van lichtgewicht hout zorgt voor optimaal draagcomfort zodat je je volledig op je zakendeal kunt richten. Een deal die misschien wel begint bij je houten horloge…

T1M3 Walnut Large
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden