Lumbr lanceert nieuw houten horloge op Kickstarter!

  • Geplaatst op
  • Door Stef
  • Geplaatst in Kickstarter
  • 2
Lumbr lanceert nieuw houten horloge op Kickstarter!

Nog dit jaar komt er een nieuw houten horloge op de markt. En daar zijn we toch wel heel erg trots op.

Lumbr lanceert nieuw houten horloge met uniek crowdfunding project

Nog dit jaar komt er een nieuw houten horloge op de markt. En daar zijn we toch wel heel erg trots op. We zijn al maandenlang bezig om de lancering van ons nieuwe aanwinst tot een succes te maken. Dit gaat op een bijzondere wijze gebeuren, want bij een bijzonder horloge hoort een unieke lancering. We zijn altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen en willen vooroplopen, dit past bij Lumbr. Het nieuwe houten horloge van Lumbr wordt daarom gelanceerd op www.kickstarter.com.

 

Kickstarter

Huh, wat? Kickstarter? We kunnen ons voorstellen dat er niet meteen een lichtje gaat branden. Maar Kickstarter is de grootste op het gebied van crowdfunding op het web. Het is geen investeringsmaatschappij of bank die een voorschot geeft aan een partij bij het ontwikkelen van iets nieuws, deze rol vervult de bezoeker van de website. Door mensen een klein aandeel te laten kopen, worden de projecten financieel gesteund.

In ruil daarvoor krijgen ‘backers’, de mensen die het product financieel steunen, het product dat ontwikkeld wordt voor een voordeligere prijs dan de uiteindelijke verkoopprijs. Lumbr ziet hierin een mooie uitdaging.

 

Video

Kickstarter betekent dus letterlijk een duw in de goede richting. Die duw moet worden gegeven door de ‘backers’. Dit zijn mensen die geloven in het product, dat kan jij ook zijn. Maar hoe overtuigen we jou en andere backers? Samen met Ebbers Media wordt er een speciale kickstartervideo gemaakt, waarin het nieuwe houten horloge wordt gepresenteerd. 
 

Het houten horloge wordt op spectaculaire wijze onthuld. Het tofste houten horloge ter wereld komt online en jij kan daar onderdeel van zijn. Houd de website in de gaten en zorg dat je ons blijft volgen!

 

Reacties

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden