Lumbr is hét juiste adres voor originele kerstcadeaus

Lumbr is hét juiste adres voor originele kerstcadeaus

Kerst betekent keuzestress, want originele cadeaus zijn lastig te vinden.

De feestdagen komen er weer aan en dat betekent keuzestress. Want we kennen het allemaal, een origineel cadeau kopen is lastig. Het jaarlijks geurtje voor je moeder en de cadeaubon voor je vader bij een elektronicagigant zijn misschien wel een keer aan vervanging toe.

 

Lumbr heeft verschillende houten producten, waarmee jij een ander écht verrast. Vind je het moeilijk om te kiezen? Geen probleem. Koop de cadeaubon en laat de ander kiezen.

 

Houten horloges

 

Lumbr heeft een prachtig assortiment aan houten horloges met als klapstuk het nieuwe houten horloge Troy. De verschillende houten horloges van Lumbr hebben een robuuste uitstraling met een chique touch voor zowel dames als heren. Zie je het houten horloge al liggen onder de kerstboom?

 

Houten zonnebrillen

 

Naast de houten horloges heeft Lumbr ook houten zonnebrillen in zijn assortiment. Ga je op skivakantie? Dan is een houten zonnebril een prachtig origineel cadeau. Met de UV400-glazen ga jij beschermd en met stijl de berg af.

 

Houten speakers

 

De houten speaker van Lumbr is zo’n typisch voorbeeld van een geschenk waarmee je een ander verrast. De beatblok is een speaker die je niet kunt vergelijken met andere speakers. Leg je smartphone op het Beatblok en luister naar alle Kerstklassiekers.

 

Houten portemonnees

 

De houten portemonnees zijn unieke geschenken. Compact, minimalistisch en enorm praktisch is de Børs een ideale vervanging van je portemonnee. Door het slimme ontwerp neem je in je Børs makkelijk huissleutel, munten, papiergeld en pasjes mee op een manier die amper ruimte in neemt.

 

Cheers,

 

Lumbr

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden