Lumbr heeft stretch goal nummer twee in zicht

Lumbr heeft stretch goal nummer twee in zicht

De succesvolle Kickstartercampagne van Lumbr is halverwege. Het nieuwe houten horloge Troy is al gebackt door honderden backers. Strech goal nummer twee is in zicht: een gouden binnenwerk.

Met onze backers aan boord van ‘Troy’ en de wind in de zeilen varen we voort. Halverwege de Kickstartercampagne is het nieuwe strech goal in zicht: een gouden binnenwerk. Als de 85.000 dollar wordt bereikt, wordt het nieuwe doel ontgrendeld. De Citizen Miyota 8n24 GILT, het gouden binnenwerk, is dan beschikbaar voor alle backers. Twee houtsoorten en twee verschillende binnenwerken, zijn vier unieke horlogecombinaties!

Binnen enkele dagen was de 100 % bereikt en was het eerste stretch goal het doel: een walnoten versie. Dat deze er daadwerkelijk komt, is een droom voor Lumbr die werkelijkheid wordt. Hoe meer opties ‘Troy’ krijgt, hoe mooier die droom wordt. En wie weet krijgt het succes van ons nieuwe houten horloge nog een gouden randje.

We zijn alle backers dankbaar voor hun vertrouwen in ‘Troy’. We zijn erg benieuwd wat er de komende 16 dagen nog gaat gebeuren. De steun van velen doet ons goed en we zullen jullie op de hoogte blijven houden. Iedere dag wordt het mooier, dankzij jou.
 
Cheers,

Theo & Bart
Lumbr

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden