Lumbr haalt streefbedrag op Kickstarter en gaat door…

Lumbr haalt streefbedrag op Kickstarter en gaat door…

In 100 uur heeft Lumbr het streefbedrag van 30.000 dollar opgehaald.

Lumbr haalt streefbedrag op Kickstarter en gaat door…

100 uur was er voor nodig om het streefbedrag van 30.000 dollar aan te tikken op crowdfundingwebsite Kickstarter. Het nieuwe houten horloge Troy kan in productie. Op het moment van schrijven zijn er 192 backers, door hen kan Lumbr zelfs een volgend doel bepalen. “Volgende ‘stretch goal’ is 133%, in dollars is dit 40.000 dollar”, zegt Theo Lurvink. De 100 % betekent niet dat het Kickstarterproject is afgesloten, nu gaat Troy ook door.

Keuze uit twee houtsoorten

Het doel om 40.000 dollar op te halen, is niet lukraak gekozen. Met dit bedrag kan Lumbr Troy in twee verschillende houtsoorten produceren: walnoot en eik. Iedere ‘backer’ heeft dan de keuze uit twee varianten. “Voor de backers zou dit fantastisch zijn. Je kan dan zelf kiezen welke je het mooist vindt”, vertelt Bart Hulshof.

Vliegende start

“Door de backers hebben we in sneltreinvaart de 30.000 dollar opgehaald. Daar zijn we ontzettend trots op”, zegt Theo. Liefst 192 backers hebben het crowdfundingproject van Lumbr al gesteund. “We willen al deze mensen bedanken. Ze krijgen er ook echt een prachtig houten horloge voor terug. Troy komt nu echt tot leven. Geweldig!”

En door…

Veel tijd om te genieten hebben de mannen van Lumbr niet. Het Kickstarterproject loopt nog tot en met 5 december 2016. “Het eerst volgende doel is nu de 133 %, zodat de backer een keuze gaat krijgen tussen de eiken en de walnoten versie van Troy. Mochten we dat bedrag halen, dan maken we ons volgende ‘stretchdoel’ bekend. Daar zijn we momenteel hard voor aan het werk.”, zegt Bart. Stap voor stap naar een bedrag waarvan de cijfers nog onbekend zijn..

Voor meer informatie kijk je op: www.troywatch.com en www.lumbr.nl.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden