Klanten geven Lumbr goede cijfers

Klanten geven Lumbr goede cijfers

Er zijn ontelbaar veel webwinkels, maar hoe weet je dat jij als klant aan het goede adres bent? Lees meer over de goede klantenbeoordelingen van Lumbr.

Klanten geven Lumbr goede cijfers

Lumbr is elke dag bezig met hun houten producten. Kan het beter, kan het anders en kan het mooier? Met deze gedachten, wilden we weten hoe klanten denken over de houten producten van Lumbr. Sinds kort kunnen we deze reviews lezen op de klantenbeoordelingswebsite van Trusted Shops. En u mag gerust weten, dat doen we met een glimlach. Wij zullen er alles aan doen om deze goede cijfers te behouden.
 

Trusted Shops

De klantenbeoordelingen worden gegeven op www.trustedshops.nl. Sinds 2008 worden met Trusted Shops de levering, de kwaliteit van de bestelde producten en de klantenservice beoordeeld door middel van het sterrensysteem. Daarnaast kan ook elke klant zijn beoordeling voorzien van commentaar. Met deze mogelijkheid willen we laten zien dat Lumbr altijd voor zekerheid staat. Het internet barst van de webwinkels, maar als uw horloge kapot gaat, kijken ze dan nog naar u om? Wij wel.
 

Klantenbeoordelingen

Een mooi voorbeeld van een review kwam van Jeannine uit Genk. Zij schreef: “Ik ben een uiterst tevreden klant. Mijn houten horloge voldeed jammer genoeg niet, maar mijn klacht werd direct met een grote openheid en correctheid behandeld. Na controle van mijn horloge kreeg ik een nieuw exemplaar toegestuurd. Het contact was vlot en joviaal ik beveel deze webshop aan iedereen aan. Of toch niet? Dit uniek exemplaar wil ik niet met iedereen delen.”
 

Nieuw houten horloge

Lumbr staat niet stil. In de komende maanden komt er een nieuw houten horloge op de markt. Naast de Chrono, de T1M3 en de Aurora wordt er aan een heel speciaal houten horloge gewerkt. U moet nog even geduld hebben, maar dat het wederom een bijzonder horloge wordt, kan ik u al verklappen. Een klein tipje? Vooruit. In Nederland is er nog nooit een houten horloge op deze manier gemaakt.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden