Kickstarter: het grootste crowdfundingplatform ter wereld

Kickstarter: het grootste crowdfundingplatform ter wereld

Troy, het nieuwe houten horloge van Lumbr, wordt gelanceerd op Kickstarter.

Lumbr is al maandenlang bezig met de voorbereiding voor de lancering van zijn nieuwe houten horloge Troy. Op unieke wijze wordt dit horloge gelanceerd op www.kickstarter.com, het grootst crowdfundingplatform ter wereld. Maar hoe steun ik Troy? En wat levert het mij op? In deze blog leg ik je uit hoe Kickstarter werkt, maak kennis met de wereld van backers, crowdfunding en innovatieve producten.

Backers

De projecten op Kickstarter hebben één gemeenschappelijk doel: zoveel mogelijk backers achter het project krijgen. Deze backers zijn mensen die geloven in het product en willen investeren, zodat de bedenker van het product tot productie kan overgaan. Backers leggen geen geld in waar een rendement tegenover staat. Maar zij steunen het product met een geldbedrag en ontvangen daarvoor het product met een flinke korting. De eerste kopers van Troy op Kickstarter krijgen het houten horloge voor 40 % minder dan de uiteindelijke verkoopprijs.

Internationaal

Op dit moment hebben al meer dan 10 miljoen mensen, over de hele wereld, een Kickstarterproject gebacked. Met een promotievideo van internationale allure overtuigt Lumbr de backers om hen te steunen. Het doel voor het jonge Achterhoekse bedrijf is 30.000 dollar ophalen, zodat hun droom werkelijkheid wordt. De droom die Troy heet. Het eerste mechanische houten horloge op Kickstarter.

Geloof jij ook in dit avontuur? Get on board!

Reacties

  1. Tim Boerboom Tim Boerboom

    Troy lijkt mij dus echt een mega vet horloge!!!
    Maar helaas is deze alleen nog beschikbaar via kickstarter???
    Ook de kortingen die het horloge voor mij betaalbaar maken zijn helaas al weg :(

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden