Houten horloge Troy is waar hij hoort

  • Geplaatst op
  • Door Theo
  • 0
Houten horloge Troy is waar hij hoort

Het goede nieuws waar iedereen op wachtte is daar, alle Nederlandse backers hebben hun Troy om hun pols

Het goede nieuws waar iedereen op wachtte is daar, alle Nederlandse backers hebben hun Troy om hun pols. Hij is eindelijk op de plek waar hij hoort. Het verhaal van Troy, dat startte op Kickstarter, gaat door om de polsen van alle backers.
 

Wat doe ik als mijn Troy arriveert?

We hopen dat je eerst onder de indruk bent van het houten horloge. Doe Troy snel om je pols en zorg ervoor dat het binnenwerk zijn werk gaat doen. Als de draaiknop op de klokkast is ingedrukt en je hier aan draait, gaat het horloge vanzelf lopen. Als je de draaiknop uittrekt, kun je het horloge op tijd zetten. Als je dit hebt gedaan, laadt Troy zichzelf op door de beweging.
 

Troy wordt op de fiets afgeleverd

Het succesverhaal van het houten horloge van Lumbr begon met een video waarin je ons zag, Bart en Theo, op onze fietsen in het typische Nederlandse landschap. We besloten daarom dat we op een passende wijze de horloges moesten afleveren. Op de fiets kregen de backers die dichtbij ons kantoor wonen Troy uit handen van Theo. Bekijk de video hieronder:


 

De backers die verder weg wonen, krijgen helaas geen Troy per fiets. Daarvoor is onze conditie te slecht en zijn we te druk met Lumbr. Jouw Troy komt via twee distributiecentra, één in Nederland en één in Hong Kong, naar je toe.
 

Bestel je houten horloge nu

Het verzendingsproces is begonnen en iedere koper krijgt een e-mail als het houten horloge is besteld. Van vrijdag 14 april tot maandag 17 april worden er geen bestelling verzonden door de paasvakantie. We hebben een beperkte voorraad, dus bestel je Troy nu op www.lumbr.nl.

Houd de website en de social media van Lumbr in de gaten als je de houten horlogeband wil aanpassen. We gaan een video uploaden met instructies hoe de band van grootte te veranderen.
 

Fijn Pasen!
 

Theo & Bart

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden