Houten accessoires make you shine: Een absolute must bij elke outfit

  • Geplaatst op
  • Door Yvonne
  • 0
Houten accessoires make you shine: Een absolute must bij elke outfit

Draag zo je eigen steentje bij in de strijd tegen de klimaatverandering

Hout is natuurlijk al lang niet meer weg te denken uit het modebeeld van tegenwoordig. Dat is ook niet te verwonderen als je kijkt naar de mogelijkheden die er met hout zijn. Zonder daarbij het milieu te schaden, completeer je je outfit met prachtige accessoires waarmee je goed voor de dag komt.

Trendsetters dragen houten accessoires

Hout is populair, tijdloos en voelt bovendien bijzonder prettig aan. Of het nu gaat om houten zonnebrillen, houten horloges of om houten portemonnees. Het zal je waarschijnlijk al opgevallen zijn dat veel internationale beroemdheden, zoals bijvoorbeeld Paris Hilton er al voor zijn gevallen.

 

Maar ook de BN’ers in ons eigen land, zoals Enzo Knol, Marieke Elsinga en vele anderen komen regelmatig in beeld met bijvoorbeeld een houten horloge of zonnebril.

 

Houten accessoires zijn duurzaam

De houten accessoires die je bij Lumbr.nl koopt, zijn uitsluitend gemaakt met aandacht voor de natuur en duurzaamheid. Het merendeel ervan wordt vervaardigd van omgevallen bomen of gerecycled hout. Wanneer er wel bomen gekapt worden voor de fabricage van de accessoires, dan worden daar weer nieuwe voor geplant.

 

Hout kan wel tegen een stootje. Kleine beschadigingen, zoals krasjes vallen hierin niet of nauwelijks op en doen zeker geen afbreuk aan de charme of de authenticiteit van de accessoire.

 

De accessoires van Lumbr.nl zijn 100% vrij van chemicaliën en krijgen door de behandeling met een speciale olie een soort beschermlaag tegen lichaamsvetten. Door deze preventieve behandeling gaan de accessoires ook bij intensief gebruik langer mee. Bovendien zijn allergische huidreacties niet te verwachten.

 

Personaliseren van houten accessoires

Om een persoonlijk tintje aan de accessoire te geven, of om nooit meer te vergeten bij welke speciale gelegenheid je deze hebt gekregen.

 

Houten horloges, zonnebrillen en portemonnees kunnen heel goed gepersonaliseerd worden. Dat wordt met een speciale lasertechniek gedaan, die het mogelijk maakt om tekst of afbeeldingen aan te brengen. Net wat je wilt. Zo maak je van een houten zonnebril, portemonnee of horloge een uniek item.

 

Voorbeelden van houten accessoires

Als je in de webshop van Lumbr.nl kijkt, valt je direct op dat je niet wordt overspoeld met een grote diversiteit aan modellen per accessoire. Toch hebben ze een zeer breed aanbod.

 

Waarom dat is?

Alle accessoires moeten namelijk voldoen aan de zeer strenge kwaliteitseisen die wij hanteren, voordat ze in ons assortiment worden opgenomen. De diversiteit van de producten is dan ook voornamelijk te vinden in de materiaal- en kleurkeuze.

 

Kijk maar eens naar de zonnebrillen met gepolariseerde UV400-glazen: 

 

Zonnebril hout. Dezelfde bril, ander soort hout en kleur glazen. Andere bril. Of de houten horloges:

Zelfde model, ander materiaal en kleurcombinatie. Andere uitstraling.

 

 

Tenslotte nog de prachtige houten portemonnees, die je ook prima voor visitekaartjes kunt gebruiken:

 

De voordelen van houten accessoires nog even op een rijtje:

  • Vervaardigd met respect voor de natuur
  • Duurzaam
  • Hypoallergeen: iedereen kan er tegen
  • Tijdloze uitstraling
  • Goed te personaliseren

 

Denk in het vervolg voor de aanschaf van modieuze, duurzame en vooral tijdloze accessoires eens aan hout. Hout staat ons goed, omdat het net als wij een natuurproduct is.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden