Geen zomer zonder Shine

  • Geplaatst op
  • Door Kim
  • 0
Geen zomer zonder Shine

Geen zomer zonder Shine

Cool de zomer in met een houten zonnebril! Nu de dagen langer worden en het eerste terrasje van het jaar een feit is kunnen we bij Lumbr bijna niet meer wachten op een heerlijke, eindeloos lange zomer. Lekker de deur uit: het strand op of de stad in. En dat doe je natuurlijk in een stijl, met een stoere houten zonnebril.

Robuust maar opvallend licht

De robuuste en eigentijdse looks van een houten zonnebril maken hem tot het perfecte accessoire voor elke zonaanbidder. De Shine zonnebrillencollectie van Lumbr bestaat uit brillen die zijn uitgevoerd in massief, stevig hout maar met een opvallend lichtgewicht design: elke bril weegt slechts 25 gram. De meeverende pootjes zorgen bovendien voor extra draagcomfort. Nooit meer een van je neus glijdende zonnebril of druk op je oorschelpen bij hoge temperaturen dus. Met Shine houd je je hoofd gewoon koel. 

Eigentijds accessoire

Shine is er in drie uitvoeringen: donker walnoot, warm eiken of licht bamboe. En omdat de houten zonnebrillen handgemaakt worden met natuurlijk materialen heeft elk exemplaar zijn eigen unieke uitstraling. Of je jouw bril nu combineert met een suave linnen pak, kleurig jurkje of je beste beach boy outfit, hij onderstreept op stoere en opvallende wijze jouw persoonlijkheid.

Optimale bescherming

Onze houten zonnebrillen zijn voorzien van gepolariseerde UV400-glazen die honderd procent bescherming bieden tegen felle zon. Zeer geschikt dus voor lange zomerdagen, maar ook veilig bij bijvoorbeeld laagstaande zon tijdens een autorit. Dus pak je houten zonnebril en omarm de zomer: van ons mag de zon gaan shinen!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden