Duurzame relatiegeschenken, daar doe je iedereen een plezier mee

Duurzame relatiegeschenken, daar doe je iedereen een plezier mee

Relatiegeschenken horen bij ondernemen. Dat weet iedereen. Helaas belanden veel goedbedoelde relatiegeschenken meestal snel in de prullenbak. De vele pennen, kalenders, agenda’s en flessen wijn die niemand lust, schieten in dat geval dus hun doel voorbij. Tijd dus, voor een alternatief. Kies eens voor duurzame relatiegeschenken. Die worden beter gewaardeerd en dienen dus het doel waarvoor je ze gaf: de aandacht en de waardering van de klant.

Wanneer geef je iemand een relatiegeschenk?

Dat mag je eigenlijk gewoon zelf weten. Relatiegeschenken worden echter doorgaans op de volgende momenten gegeven:

  • Sinterklaas;
  • Kerst;
  • Nieuwjaar;
  • Pasen;
  • Mijlpalen, zoals het zoveel jarige bestaan van jouw bedrijf.

 

Het is extra verrassend als je eens afwijkt van die geijkte momenten. Immers, met de feestdagen worden bedrijven vaak overspoeld met relatiegeschenken. Geef eens een relatiegeschenk bij het voltooien van een project, of wanneer je een leuke opdracht van je klant hebt gekregen. Je zal zien dat het dan veel beter wordt gewaardeerd. Kan je met de feestdagen gewoon een mooi kaartje sturen.

 

Wat voor relatiegeschenken kan ik geven?

Een geschenk is normaal gesproken iets wat door de gever zelf wordt uitgekozen. Het zou dus van alles kunnen zijn. Met een relatiegeschenk ligt dat natuurlijk net even anders. Je wilt geen geschenk geven waar de ontvanger zich ongemakkelijk door gaat voelen. Lingerie is dus bijvoorbeeld ‘not done’.

 

Zo zijn we gekomen tot een hele riks van gebruikelijke cadeaus. Van oersaaie kalenders of pennen tot aan moderne usb-sticks voorzien van het bedrijfslogo en of de naam van het bedrijf. Als je dus voor iets aparts kiest en het ook nog eens aanbiedt op momenten dat anderen niets geven, scoor je het best met je relatiegeschenk.

 

Kies dus eens voor een duurzaam houten relatiegeschenk in de vorm van een portemonnee, zonnebril of een speaker. Dat is exclusief, duurzaam en wordt goed gewaardeerd. Je kunt daar met een gerust hart je logo en of bedrijfsnaam op laten zetten, in de wetenschap dat men het cadeau zeker waardeert.

 

Voorbeelden van duurzame houten relatiegeschenken

In de webshop van Lumbr staan prachtige houten producten afgebeeld en omschreven die heel goed in aanmerking komen om als relatiegeschenk gegeven te worden. 

 

Kijk bijvoorbeeld eens naar de prachtige houten beurzen,

 

 

of, als het ietsjes meer mag kosten een houten zonnebril,

 

 

of die ongelooflijk mooie draadloze houten speakers voor het afspelen van muziek op mobiele telefoons of tablets.

Daar maak je toch iedereen blij mee?

 

 

Personaliseer je relatiegeschenken

Je kunt door de mensen van Lumbr op de geschenken laten zetten wat je wilt. Kies bijvoorbeeld voor je bedrijfslogo of je bedrijfsnaam, maar doe het wel op zo’n manier dat het niet storend is voor degene die het geschenk in ontvangst neemt.

Succes gegarandeerd!

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden