De nieuwe Chrono is er!

De nieuwe Chrono is er!

De stijlvolle houten horloges van het Lichtenvoordse Lumbr zijn inmiddels nationaal bekend na publicaties in verschillende landelijke media en verkooppunten tot in de randstad.

Maar bij Lumbr waren we toe aan de volgende stap en presenteren we vol trots: Chrono!

Chrono combineert als geen ander authentiek design met modern gebruiksgemak. Een houten horloge dat naast de tijd ook de datum aan geeft en een stopwatchfunctie heeft. Een hedendaags chronograaf horloge uitgevoerd in klassiek hout. Een gewaagde clash, maar in de uitvoering van Lumbr oh zo mooi!

 

Chrono is het perfecte voorbeeld van de ambacht en aandacht waarmee de houten horloges van Lumbr worden gemaakt. De massief houten, maar verrassend lichtgewicht klokkast en verstelbare polsband complementeren de metalen wijzerplaat die, naast tijdsweergave, is voorzien van datumaanduiding en stopwatch. En omdat elk horloge met de hand is gemaakt, is ieder exemplaar uniek! Chrono is er in licht teak of super donker ebbenhout en is vanaf nu online te koop via www.lumbr.nl en bij de Lumbr-verkooppunten.


Lumbr is een ontwerpbureau uit Lichtenvoorde dat stijlvolle en betaalbare producten van hout maakt. Onze items worden gekenmerkt door functionaliteit en vakmanschap in combinatie met een robuuste en stoere uitstraling. Eenvoudig design, met de hand gemaakt en met de focus op kwaliteit.

Reacties

  1. Marcel van Zutphen Marcel van Zutphen

    Door het materiaal en zijn geringe gewicht heeft de Chrono , naast dat hij bijzonder mooi is, een hoog draagcomfort.

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden