De nieuwe Aurora

  • Geplaatst op
  • Door Lumbr Stijlvol Hout
  • 0
De nieuwe Aurora

Lumbr presenteert: stoere horloges voor dames met lef!

Het Lichtenvoordse Lumbr was in Nederland pionier op het gebied van de nu zo populaire houten horloges. Robuuste uitstraling in authentiek design voor een stoere en toch stijlvolle look. En daar voegen we nu graag onze nieuwe collectie dameshorloges aan toe: Aurora.

Aurora is een prachtige combinatie van de unieke Lumbr-stijl met vrouwelijke elegantie. De horloges zijn handgemaakt van de beste kwaliteit hout, voorzien van mooie details zoals kleine kristallen en wijzerplaten in oudroze en zachtgroen, zowel mat als glanzend. Nieuw is de unieke verdekte sluiting die ervoor zorgt dat de polsband geheel in hout lijkt te zijn uitgevoerd.

Met haar vrouwelijke en toch stoere design is Aurora gegarandeerd een eyecatcher! De horloges zijn voorzien van zowel tijd- als datumaanduiding en verkrijgbaar in lichtgewicht sandelhout of koa. Aurora is vanaf nu online te koop via www.lumbr.nl en bij de Lumbr-verkooppunten.

Lumbr is een ontwerpbureau uit Lichtenvoorde dat stijlvolle en betaalbare producten van hout maakt. Onze items worden gekenmerkt door functionaliteit en vakmanschap in combinatie met een robuuste en stoere uitstraling. Eenvoudig design, met de hand gemaakt en met de focus op kwaliteit.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden