De houten zonnebril is uit de mode

De houten zonnebril is uit de mode

De houten zonnebrillen van Lumbr zijn voor mensen met een eigen stijl. Die zich niks aantrekken van modetrends. Je draagt wat jezelf mooi vindt. Kies je voor de Shine, dan kies je voor bijzonder.

De houten zonnebril is uit de mode

Je leest het goed: de houten zonnebril is uit de mode. Althans, dit zou maar zo kunnen. Je kent ze wel, die lijstjes met de nieuwste trends van 2017. In 2016 moesten het nog vooral grote glazen zijn, maar dit jaar is dat not done. Dat geklets over trends past niet bij Lumbr. De houten zonnebrillen van Lumbr zijn voor mensen met een eigen stijl. Draag wat jezelf mooi vindt!

 

De trend van 2017

Wat ons betreft kunnen alle lijstjes met de trends van 2017 de prullenbak in. Voor Lumbr is de trend van 2017: draag wat je mooi vindt en wat bij je past. Kies je voor hout, dan kies je voor bijzonder. Ga je binnenkort op wintersport? Kies voor onze houten zonnebril Shine op de piste. Je gaat het merken, je houten zonnebril valt op.  

 

Shine

Ook in de zomer van 2017 draag je Shine, de houten zonnebril van Lumbr. Het robuuste montuur in combinatie met de donkere UV400-glazen geeft de houten zonnebril een unieke uitstraling. De zonnebril is leverbaar in prachtig licht bamboehout, klassiek eikenhout of zeer donker walnoothout. Ieder houtsoort heeft zijn eigen karakter.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden