• Alle Produkte dem Warenkorb hinzugefügt.

BeatBlok: Het unieke relatiegeschenk voor de feestdagen

Een stijlvol houten product en uw reclame-uiting, als u het ons vraagt is het de ideale combinatie. Met een lasercutter kunnen wij in onze houtwerkplaats onze BeatBlok voorzien van uw gedetailleerde bedrijfslogo. Op maat gemaakt en gegarandeerd opvallend. Uitermate geschikt als relatiegeschenk voor uw bedrijf. Uw relaties en uw personeel zullen een stijlvolle gadget op prijs stellen. En het is al mogelijk vanaf 15 stuks!

De BeatBlok: Wat is het?

De Beatblok is een compacte houten speaker gemaakt van prachtig walnoot- of zebrahout. Door onze unieke inductietechniek versterkt de speaker het geluid van je smartphone of tablet in een uitstekende kwaliteit. Naast het fijne geluid is de speaker een echte blikvanger. De ontvanger van dit relatiegeschenk zal er van onder de indruk zijn. De houten speaker werkt volledig draadloos door de litium-ion accu. Leg gewoon je telefoon of tablet op de Beatblok en let's get the party started!

Overal muziek

Op het strand, tijdens een feestje of wil je wat achtergrondmuziek tijdens het lezen? De speaker zorgt er voor dat je overal muziek hebt. Het hout geeft de Beatblok de luxueuze uitstraling die je niet snel verwacht bij een geluidsspeaker.

Origineel

Vindt u het lastig om een origineel relatiegeschenk te vinden? Verras uw relaties met de Beatblok! Lumbr heeft met de Beatblok een gadget ontworpen dat anders is dan alle andere houten speakers.

Al vanaf 15 stuks met uw bedrijfslogo

Doordat wij in onze eigen houtwerkplaats een laser graveermachine hebben staan kunnen wij al vanaf 15 stuks leveren. Heeft u interesse? Neem contact met ons op.

Waarom een relatiegeschenk?

Een relatiegeschenk ontvangen is altijd leuk. Zo heeft onderzoek uitgewezen dat 90% van de mensen het leuk vind om een relatiegeschenk te ontvangen.

Ruim 75% van de ondervraagden in een onderzoek van de Promotional Products Association International (PPAI) kon zich na twee jaar nog herinneren van welk bedrijf hij een relatiegeschenk had ontvangen en wat de boodschap was.

Ontvangers lijken voornamelijk gebruik te maken van relatiegeschenken die nutting zijn in het dagelijkse gebruik. De Beatblok van Lumbr combineert dit feit met een warm en stijlvol houten uiterlijk.

Een item dat mensen graag tentoon stellen op hun bureau of in hun huis.

Inclusief ÚW logo!

Al verkrijgbaar vanaf €21,90 per stuk!

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte incl. een digitale proef aan door contact met ons op te nemen.

Vragen? Bel 0544-760044